Objednávky přijímáme vždy do 18:00. Odběr je možný následující den od 11:00.

Rib eye steak z vysokého roštěnce (min.230g)

Steak z vysokého roštěnce v bylinkové marinádě.

Jednotková cena: 56 Kč / 100g

Cena za ks je orientační a bude upravena podle přesné hmotnosti.

Těsně před přípravou nutno pouze osolit!

Skladem
Kód: 0003
128,80 Kč / ks
Kategorie: Sortiment
Hmotnost: 0.23 kg

Popis produktu není dostupný

NAŠE FARMA je společným projektem několika jihočeských, výhradně ekologických farem z Novohradských hor a České Kanady. Na našich pastvinách se prohání zejména různá plemena masného skotu, největší stádo bizonů v Čechách, ovce, kozy, daňci, jeleni, a dokonce i lamy. Vracíme se ke kořenům sedláckého hospodaření, kdy lidé věděli, co mají na talíři. Buďto si to vypěstovali sami nebo koupili od souseda. Nepoužíváme žádné marketingové triky, zavádějící názvy a klamavou reklamu, MY jsme skuteční farmáři! Jdeme vlastní cestou a přesvědčíme Vás, že to jde i jinak. Poctivě. Férově k Vám, zákazníkům, i nám, farmářům. Sdružení více farem se stejnou filosofií nám umožňuje zajistit pravidelné dodávky bio masa během celého roku a vlastní certifikovaná bio jatka v Besednici, kde dochází k porážce, bourání a následnému staření masa, jsou zárukou a garancí kvality dodávaného masa.

JSME EKOLOGIČTÍ ZEMĚDĚLCI a víme, čím krmíme naše zvířata. Naše chovy jsou pod bedlivým dohledem státních orgánů a naše produkce podléhá přísné certifikaci. Nepoužíváme žádná chemická hnojiva ani jiné látky, které poškozují životní prostředí a pronikají do těl chovaných zvířat. Ekologicky vyprodukované maso je jednoznačně výrazně zdravější. Například má prokazatelně nižší obsah dvou nenasycených mastných kyselin, a to kyseliny myristové a palmitové. Tyto kyseliny jsou spojeny s vyšším rizikem kardiovaskulárních chorob. Poslední výzkumy univerzity v New Castle také potvrdily, že hovězí bio maso obsahuje prokazatelně větší množství prospěšných omega-3 mastných kyselin než maso z konvenční produkce.

MASO PO PORÁŽCE zraje ve visu ve čtvrtích 1 až 2 týdny (suché zrání). Poté je maso bouráno a vakuově zabaleno, kdy dále zraje až 35 dní při teplotě 0 – 3°C (mokré zrání). Teprve poté je maso správně vyzrálé. Nestihne-li zákazník zachlazené maso spotřebovat do konce data spotřeby, tak je možné maso zamrazit, přičemž se doporučuje spotřebovat maso uchovávané při teplotě -12 °C do 12 měsíců a při teplotě -18°C do 18 měsíců.

KAŽDÉ ZVÍŘE má svůj jasný původ, který si můžete snadno ověřit z dostupných informací na etiketě. Stačí si do mobilu naistalovat aplikaci „Informace o skotu“, kde zadáte číslo zvířete a dozvíte se datum narození, datum porážky, pohlaví a podrobnou plemennou skladbu.

Vrata NAŠÍ FARMY jsou otevřená, rádi mezi sebou přivítáme nové zákazníky. My víme, co jíme a jestli to chcete vědět i Vy, připojte se k nám.

Vítejte na NAŠÍ FARMĚ!